Conferència sobre economia sostenible a l’Aula d’Extensió Universitària

“El siglo de la estupidez” és el títol de la conferència que s’impartirà avui a l’Aula d’Extensió Universitària. El seu ponent, l’economista i professor d’ADE a la Universitat Politècnica de Catalunya, el doctor Marcos Eguiguren, explicarà els grans models d’economia del segle XXI, cada cop més insostenibles, i cap a on s’ha de fer el gir per canviar vells rols i aplicar noves fórmules que prioritzin la dignitat humana. La conferència, com cada dimecres, es farà aquesta tarda (18.30 h) a la Sala Mozart i és tancada als socis de l’Aula.

La presidenta de l’Aula, Sílvia López, ha remarcat que és una bona oportunitat per descobrir més sobre l’economia sostenible. Un model que, diu, després de la pandèmia s’anirà imposant arreu del continent.

La seva idea és parlar d’una economia més sostenible, que prioritzi la dignitat humana. Ell és una persona que es preocupa molt per les llibertats, per la igualtat d’oportunitats, la justícia social… Ell creu que són valors que s’han d’aplicar a una nova economia que ha de venir i que ara, a partir del virus, ens hem de replantejar.

Eguiguren és economista, doctor en Administració d’empreses i professor del Departament d’Organitzacions d’Empreses a la UPC. També és membre del consell d’administració de diverses societats entre les quals destaquen Triodos Bank, NV i Catalunya en Miniatura, SL. Ha estat director general del Grup Empresarial Inmark, SA, conseller delegat de Maketem, i director general i fundador del grup Network. En etapes anteriors va dirigir l’àrea de l’escola de negoci de Les Heures i va ocupar càrrecs executius en grans bancs i en empreses de consultoria a nivell internacional.

Aquesta serà la tercera conferència que fa l’Aula des de l’inici de curs. López ha destacat la gran acollida que ha tingut el nou trimestre entre els socis.

Estem molt contents perquè pràcticament tots els socis que teníem han repetit. Quan la gent es matriculava la il·lusió de tothom t’omple i és molt satisfactori. Ens ha donat una empenta per fer un pas endavant buscant millors conferències i activitats per l’aula.

La conferència es farà avui a la Sala Mozart a dos quarts de set i cal està inscrit prèviament. L’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *