Veïns del Rierany dels Frares es queixen de la brutícia i dels incívics

Deixalles diverses i vegetació, això és el que denuncien veïns de l’entorn del Rierany dels Frares, que fa temps que es queixen de la brutícia que s’acumula en el tram de carrer que hi ha just abans del pont que connecta amb l’enllaç a l’autopista. Exposen que no es fa el manteniment adequat i que determinades persones aboquen les escombraries fora dels contenidors, creant una imatge de deixadesa pel municipi. Ara reclamen al consistori que se n’ocupi i es faci una neteja periòdica, com la que es fa en altres zones de Calella.

Un seguidor ha fet arribar a Ràdio Calella TV unes imatges on es pot observar el tram del Rierany dels Frares que connecta amb l’enllaç a l’autopista replet de deixalles i algunes males herbes. Es queixa que ningú se n’ocupa d’aquest tram de carrer i que poden passar mesos acumulant deixalles i molta vegetació, fins que algú ho neteja. A més, molts veïns aboquen la brossa fora dels contenidors.  

Hi ha un tram de carrer que està absolutament deixat. Ple d’herbes i d’escombraries. A més, també apareixen bossa d’escombraries que les llencen fora dels contenidors que hi ha allà mateix. Jo estic fart de recollir deixalles, però és que no em pertoca a mi aquesta feina.

brossa 3

Segons aquest veí, s’ha posat en contacte en reiterades ocasions amb el consistori per exigir una neteja periòdica i un manteniment d’aquest tram de carrer, i lamenta la imatge de deixadesa que pateix la zona respecte a altres barris de Calella.

Això passa cada any fins que truco 8 o 10 cops i em fan cas. L’any passat va acabar venint algú a netejar-ho. Ningú s’encarrega d’aquest tros, es van acumulant les deixalles, bosses de plàstic, ampolles, cartons… Hi ha altres parts del municipi que estan molt maques i s’obliden que Calella acaba aquí, al límit amb Pineda.

L’Ajuntament de Calella ha assegurat que la zona serà desbrossada i netejada en els pròxims dies.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *