Conferència sobre els impostos en la Catalunya independent

Òmnium Montnegre continua amb la campanya informativa sobre el futur econòmic i financer de la Catalunya independent. Després de l’acte simbòlic que representants d’entitats sobiranistes i de partits polítics van fer la setmana passada, presentant una còpia de la declaració de la renda a l’Oficina de Recaptació de la Diputació de Barcelona; aquest divendres organitzen una xerrada sobre els impostos. Es farà a la Cooperativa l’Amistat, a les vuit del vespre.

La presidenta d’Ara o Mai, l’empresària Carme Teixidó, i Arnau Padró, de Sobirania Fiscal Bages i membre també de Catalunya Diu Prou, faran aquest divendres a Calella una conferència sota el títol Els nostres impostos a Catalunya.

Un acte que s’emmarca en la campanya per promoure la participació ciutadana en la construcció de la Hisenda pròpia que impulsen, a Calella, partits polítics i entitats sobiranistes.

“Com es pot ajudar a anar fent feina perquè és el que ens demanen des del Parlament, que la gent no estigui aturada i que no es pensin que des del Parlament ho poden fer tot”, ha comentat Jaume Planas, d’Òmnium Montnegre.

L’acte està organitzat per Òmnium Montnegre, l’ANC-Calella per la Independència, Joves per la Terra, Ara o Mar, Solidaritat Catalana per la Independència i Catalunya Diu Prou; a més dels partits de Convergència, Esquerra Republicana i la CUP.

Aquesta campanya s’exportarà en d’altres poblacions de l’Alt Maresme.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *