Confirmats els grups que actuaran a la Festa Major de la Minerva

Les nits de concerts de La Minerva aniran del dijous 22 de setembre al dissabte 24 de setembre, amb la presència d’artistes destacats de l’escena musical catalana. Encara no s’ha donat a conèixer si caldrà fer reserva prèvia d’entrada.

? Els Catarres faran parada a Calella dins la gira de presentació del seu nou disc, oferint el concert que obrirà les nits de Festa Major de Calella.

La Roser, l’Èric i el Jan han reprès l’activitat després de dos anys sense trepitjar els escenaris amb la publicació del seu cinquè treball, que inclou una de les cançons més escoltades de les últimes setmanes. Els Catarres, que ja van actuar a La Minerva del 2015, tornaran a l’envelat de la platja el dijous 22 de setembre.

? Els seguirà Lildami, el músic de Terrassa que està a punt de llançar el seu nou EP Cal Damià. Pel moment, ha avançat algunes cançons com Tinc poc temps, on es mostra més reflexiu que mai, o Mediterrani, un viatge als orígens on barreja el català i el castellà i pel qual ha col·laborat amb el raper mallorquí Xavibo.

Lildami, que és un dels jurats del talent musical de TV3 Eufòria, actuarà a l’envelat de mar el divendres 23 de setembre, dins la programació de concerts de La Minerva.

? Buhos hi posaran el punt i final amb un concert enèrgic i alegre, en el que tocaran les cançons que han marcat la carrega discogràfica dels de Calafell.

El grup de Calafell serà protagonista dels principals festivals de l’estiu, el Canet Rock i el Cruïlla; i s’ha guardat el dissabte 24 de setembre per fer parada a Calella, on hi té un bon amic. I és que el realitzador local Ernest Vila va encarregar-se de dirigir el videoclip d’El dia de la victòria, una de les seves cançons més carismàtiques.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *