Els Udols de Foc fan una crida per trobar més membres

L’entitat busca reactivar les seves activitats després que moltes s’haguessin de suspendre a causa de la Covid. És per això que animen tothom que estigui interessat a formar part del conjunt que es posi en contacte amb ells i, d’aquesta manera, fer que la família creixi. Poden fer-ho a través de les seves xarxes socials o mitjançant l’adreça electrònica diablescalella@gmail.com

Després de dos anys de pandèmia on els diables no han pogut dur a terme les seves activitats amb normalitat, aquest any estan més preparats que mai. Tot i que la covid ha afectat les rutines de la població, des de l’entitat volen animar la població a formar part d’un grup com el seu. Ho ha explicat Lídia Riera que és una de les membres dels Udols de Foc.

Ja fa un temps que tenim la fera, tenim tota la secció de tabals i la de diables i intentem impulsar la de malabars per si alguna persona li agradaria apuntar-se i formar part de la colla. Més que res, també, perquè venim de la pandèmia i és una època en què no hem pogut fer moltes de les activitats i això també ha afectat les rutines de la gent. Ho fem per tornar a animar a tothom a què si vol formar part de la colla, aquí estem.

Actualment, el conjunt té membres suficients per cobrir els actes, tot i això, la disponibilitat dels membres no és la mateixa que abans. És per aquest motiu que animen les persones interessades a acostar-se a l’entitat i provar amb ells.

Tenim gent. De fet, plegar no ho ha fet ningú, el que passa és que hi ha gent que potser ha canviat de poble per temes de treball o per diverses coses i no hi ha tanta disponibilitat com abans. De totes maneres, els actes es poden cobrir sense problemes, però sí que ens agradaria que si hi ha gent interessada, doncs que vingui i provi. Nosaltres els farem una formació i si els agrada l’entitat, endavant, i si no els agrada, doncs no passa res.

A més, recorda que els Udols de foc fan altres activitats com la castanyada o la cavalcada de Reis. Tal com indica, tothom que vulgui col·laborar amb ells ha de posar-se en contacte amb els diables a través de les seves xarxes socials o per l’adreça electrònica diablescalella@gmail.com

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *