Consells per evitar el malbaratament de l’aigua

AIGUA2

L’Ajuntament de Calella i l’empresa Gestaigua, amb el suport de l’Agència Catalana de l’Aigua de la Generalitat de Catalunya, fan campanya per a una gestió responsable i sostenible de l’aigua. Han repartit un tríptic que recull una sèrie de consells de bones pràctiques per evitar que aquest bé natural, que és escàs i limitat, se’ns esmunyi pel desguàs.

SOS Aigua és el lema de la campanya que està en marxa amb l’objectiu de promoure la cultura de l’estalvi. Alerta que si obrim l’aixeta i deixem córrer l’aigua, estem malgastant un bé molt valuós que és irrecuperable.

Un missatge que pren força avui que és el Dia Mundial de l’Aigua i per l’episodi de sequera que està patint Catalunya malgrat les pluges del mes de febrer.

Alguns consells que es recullen en el tríptic que s’ha repartit pels domicilis i establiments comercials de Calella són: tancar l’aixeta quan no es fa servir l’aigua; aprofitar l’aigua que corre mentre esperem que surti calenta, per exemple per rentar les plantes; utilitzar els programes d’estalvi dels electrodomèstics; posar ampolles plenes de sorra dins la cisterna del vàter si no té l’opció de doble descàrrega; i rentar el cotxe amb esponja i galleda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *