“Conspiranoia” amb Eduard Farelo a l’Escena Calella

Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteva pujaran dissabte a l’escenari del teatre de la Sala Mozart amb “Conspiranoia”, una obra de Jordi Casanovas i Marc Angelet plena de teories de la conspiració, secrets i mentides. És la proposta d’Escena Calella, el cicle que organitza l’Ajuntament de Calella i l’Associació Promoció de Joves Artistes i Músics. Les entrades estan a la venda anticipadament al portal entrapolis.com al preu de 15 euros.

Conspiranoia ens situa en una trobada d’amics que preparen una “intervenció” perquè una d’elles deixi de portar-se per teories conspiranoiques, com que la Terra és plana, i recuperi el sentit comú. Però no serà un procés gens plàcid, sinó tot el contrari. Farà aflorar malestars i secrets.

Escena Calella programa aquesta comèdia dramàtica protagonitzada per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve, sota la direcció de Jordi Casanovas. Es podrà veure aquest dissabte 23 de desembre al teatre de la Sala Mozart, 21h.

Les entrades estan a la venda de forma anticipada al portal entrapolis.com al preu de 15 euros. Hi ha tarifes reduïdes per als titulars del Passaport Cultural de l’Ajuntament de Calella i per a les persones jubilades.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *