“Escena Calella”, la nova proposta de Cicle Cultural

Nova etapa cultural a Calella. L’Ajuntament estrena la marca “Escena Calella”, que agrupa també els actes culturals de les entitats i nous espais a part de la Sala Mozart, com són el Teatre Orfeó i la Fàbrica Llobet. Ahir a la tarda es van presentar les novetats de la nova temporada, que s’allargarà fins al febrer del 2024.

Nova etapa cultural a Calella. L’Ajuntament estrena la marca “Escena Calella“, que agrupa també els actes culturals de les entitats i nous espais a part de la Sala Mozart, com són el Teatre Orfeó i la Fàbrica Llobet. Aquesta tarda s’han presentat les novetats de la nova temporada, que s’allargarà fins al febrer del 2024.

Amb l’entrada a escena de la nova temporada, també hi haurà preus fixos: les produccions de l’Ajuntament de Calella tindran un cost de 15 € per al públic general i 12 € pels jubilats. Per als joves amb el passaport cultural tindrà un preu de 9 €, a fi de potenciar que s’acostin al teatre, tal com ha recalcat l’alcalde, Marc Buch:

En la presentació també hi ha intervingut Ramon Villaret, l’actor calellenc que ha participat en el programa “La puntual” de TV3. Ell mateix pujarà a l’escenari de la Sala Mozart, però haurà d’esperar al 18 de maig per a fer-ho, quan s’hi representi “L’auca del senyor Esteve“.

El tret de sortida a la nova temporada d’Escena Calella el donarà la representació de “Cost de Vida”, amb Julio Manrique, Anna Sahun, Pau Roca i Katrin Vancova al capdavant. Serà a la Sala Mozart el pròxim 18 de novembre a les 21 h i les entrades ja son a la venda a Entrapolis.

La programació completa ja es pot consultar. Una de les novetats que tancarà el cicle serà “Frederik“, l’obra immersiva de Xavi Idàñez i la calellenca Txell Botey, el 24 de febrer a la Fàbrica Llobet.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *