Joan Chamorro New Quartet actuarà a Calella pel concert nadalenc de jazz

chamorro

La nova formació d’un dels referents del jazz català aterra aquest divendres a Calella per oferir el tradicional concert que coordina Juan Carlos Narzekián. Joan Chamorro, que va ser aquí fa uns anys amb una joveníssima Andrea Motis, actuarà amb la seva New Quartet al Cafè de la Sala Mozart. L’entrada serà gratuïta.

Narzequián ha posat de relleu la qualitat de la proposta jazzística que es presentarà a Calella aquest divendres amb el segell de Joan Chamorro.

És un músic i pedagog de primera línia que va endegar un projecte acadèmic del que en va resultar la Sant Andreu Jazz Band, que ja s’ha fet internacional i ha sonat arreu del món. Aquest divendres, part del grup de músics vindran a actuar a Calella.

El concert es farà aquest divendres al Cafè de la Sala Mozart, amb entrada gratuïta. Tot i estar programat amb motiu de les festes, no s’oferirà un repertori de cançons nadalenques. Està pensat per a tots els públics.

Potser hi haurà una tornada nadalenca però més aviat és un jazz amable, dels que agrada a tothom. El jazz té un ventall de sonoritats molt àmplia i aquest serà per gaudir-lo en un sentit ampli.

La formació està integrada per Joan Chamorro (contrabaix i veu), Èlia Bastida (violí, saxo tenor i veu), Alba Armengou (trompeta i veu) i Carla Motis (guitarra i veu).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat