Continua la campanya de vacunacions contra la grip a la Cooperativa l’Amistat

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva insisteix en la importància de vacunar-se contra la grip, especialment aquest hivern per la coincidència amb la pandèmia del coronavirus. Com a novetat, a Calella s’ha obert un nou punt segur a la Cooperativa l’Amistat, on els professionals del CAP s’hi desplacen cada dimarts, dijous i divendres per administrar-la. Ho fan en horari de tarda –els dijous també de matí– i cal demanar cita trucant al telèfon 671 067 009.

Txelo Gámez, infermera del CAP de Calella, ha recordat a quins col·lectius es recomana especialment que es protegeixin de la grip per les complicacions mèdiques que poden patir en cas d’infectar-se.

Aquest any és especialment important degut a la situació de la pandèmia. Continuem tenint disponibilitat horària i és molt important en persones amb factors de risc: majors de 65 anys, pacients amb malalties cròniques com la diabetis, la hipertensió o la obesitat mòrbida; persones amb malalties respiratòries, celíaques o amb malalties inflamatòries i les embarassades.

campanya gripLa vacuna s’administra al nou punt segur de la Cooperativa l’Amistat els dimarts de 16 a 20h; els dijous de 9.30 a 13h i de 16 a 20h; i els divendres de 16 a 19h. El telèfon per demanar hora és el 671 067 009. Des que va començar la campanya antigripal, 2.350 persones han fet la sol·licitud i tenen cobertura vacunal. S’hi han de sumar els pacients que se’ls ha posat directament al CAP, i dels quals encara no es disposen de xifres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *