El PP fa una proposta alternativa per a la bandera de Calella

El PP proposa recuperar aquest disseny dels anys setanta i treure-li l'escut central

L’elecció de la bandera de Calella suma un nou capítol arran de l’opinió de l’exregidor del PP, Josep Maria Vila, qui va participar en la comissió política que es va crear farà uns set anys, aproximadament, per valorar les composicions que també llavors va presentar l’heraldista Armand de Fluvià. A través d’una nota de premsa, els populars lamenten que amb la represa del projecte no s’hagi reactivat el grup de treball.

El PP exposa que les composicions plantejades per Armand de Fluvià van ser descartades perquè no van convèncer als membres de la comissió. I que ells, personalment, plantegen recuperar un disseny que va sortir als anys 70; tal com ha indicat el president del partit, Miquel Campoy.

La queixa que tenim és que no s’hagi continuat la feina amb les mateixes persones, o d’altres, perquè els partits hi puguin dir la seva (…) Les propostes que va presentar Armand de Fluvià no van agradar ningú, i nosaltres apostem per recuperar i adaptar el disseny que hi ha dels anys 70.

El PP parla d’una bandera que es va crear farà uns cinquanta anys, i que es conservaria al Museu Arxiu Municipal. Té l’escut de Calella al mig, rodejat per una senyera que embolcalla fulles del que sembla grèvol. Al fons, una creu de Sant Jordi amb un ribet de color blau. El partit aposta per treure tots els elements centrals i quedar-se amb la creu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *