Lleuger descens del nombre d’ingressats per coronavirus a l’hospital i al sociosanitari de Calella

hospital calella

La pressió assistencial i sociosanitària als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha baixat lleugerament al llarg de la setmana, segons les últimes dades que ha reportat l’organisme quant al nombre de persones que estan sent ateses per coronavirus. Són 30 a l’Hospital Sant Jaume i 26 al sociosanitari. En total 56 persones, respecte les 64 que hi havia aquest mateix dilluns. Cal comptar-hi les 3 defuncions que s’han registrat al recurs sociosanitari.

A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 30 persones ingressades per coronavirus, 6 menys que les que hi havia dilluns. Aquestes dades s’expliquen perquè hi ha hagut més altes hospitalàries –incloent els trasllats efectuats a d’altres centres o al mateix sociosanitari– que no pas noves entrades. En concret, 15 ingressos i 21 altes, de les quals 5 són trasllats.

Al sociosanitari s’hi han derivat 3 pacients de la planta de medicina interna del Sant Jaume. Amb aquests, des de dilluns s’hi han registrat un total de 4 ingressos. I s’han comptabilitzat 3 altes i 3 defuncions. Això dona un balanç de 26 persones ateses per coronavirus.

També baixa el nombre de professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva que han donat positiu a la prova de detecció de la Covid-19 i estan en aïllament. N’hi ha 14. A més, 3 professionals estan confinats per ser contacte estret.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat