Continua la recollida de roba i aliments per a les víctimes de la guerra contra Ucraïna

La comunitat ucraïnesa de Calella prioritza la recollida de productes infantils per als refugiats i també medicaments

La carpa de recollida de productes de primera necessitat per a les víctimes de la guerra contra Ucraïna s’instal·larà a la Plaça de l’Església almenys fins aquest cap de setmana. La comunitat ucraïnesa de Calella ha decidit allargar la campanya uns dies més per tal de seguir atenent les necessitats de les persones refugiades com les que s’han quedat a Ucraïna defensant el territori. Ara fan crida perquè es donin aliments, roba i bolquers per a nens; i sobretot medicaments.

Vadym Soloninkin, que s’encarrega d’organitzar la recollida per a Ucraïna, ha detallat quins són els productes que ara els fan falta. Tant per a les persones que han fugit de la guerra com per a les que s’hi han quedat, majoritàriament homes.

Voldria demanar que ens donin roba i aliments per als infants. Ja no necessitem roba d’hivern perquè n’hi ha molta als magatzems. I ens continuen faltant els medicaments per a la gent que està a Ucraïna.

La comunitat ucraïnesa ha decidit mantenir la carpa a la Plaça de l’Església fins el cap de setmana, a l’espera de rebre indicacions de les organitzacions que s’encarreguen de vehicular l’ajuda cap a Ucraïna. Hi seran cada tarda, entre les cinc i dos quarts de nou del vespre.

Soloninkin ha volgut agrair públicament l’ajuda de persones i institucions que els estan donant suport i ajuda. Començant per l’Ajuntament de Calella, que va atendre la seva crida i els ha posat a disposició un vehicle per transportar els productes fins als magatzems que hi ha a Barcelona i Girona. Així mateix, han explicat que també és fonamental el suport que reben per part de la Parròquia de Calella.

La Parròquia ens està ajudant donant-nos un lloc per fer la recollida i emmagatzemar els productes. A més, ens estan donant suport a nivell emocional i psicològic. Tota l’ajuda que rebem no té preu.

La Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau convoca per aquest divendres 11 de març una vetlla ecumènica de pregària per la pau a Ucraïna. Una iniciativa que s’ha parlat amb la comunitat i l’Ajuntament i a la que demana que s’hi afegeixi tota la població de Calella. Es farà a les 20.15h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *