Continuen els tallers de cerca activa de feina

Sessió dels tallers de cerca activa de feina, Centre d'Acció Jove

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella continua impulsant diferents tallers vinculats amb el procés de recerca activa de feina. Uns tallers que reben el suport i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Tallers que es fan a les dependències d’Educació i el Centre d’Acció Jove, a la fàbrica Llobet-Guri. Aquests dies els alumnes assisteixen a les classes de preparació per poder obtenir, si després es presenten a l’examen, el certificat ACTIC, l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació. Aquest és un certificat que, segons el formador Joan Llobet, cada vegada més les empreses requereixen als demandants de feina. Llobet explica quins són els continguts que aborden a l’aula: “El que toquem sobretot és tema de multimèdia, també el word, l’excel, vídeo i so, internet, tota una sèrie de qüestions que potser tots toquem però que tenim desordenades. Aquí hi posem una mica d’ordre”. 

Aquest certificat és un requisit important a l’hora de demanar feina, com també ho són les estratègies i recursos que podem fer servir a l’hora d’encarar amb èxit un procés de selecció. Glòria Solsona és orientadora laboral i formadora en el desenvolupament de competències. Solsona es dedica a fer l’acompanyament a les persones que cerquen feina o bé que volen un canvi professional. El model que fa servir és el de competències: “El que fem és el model de competències. Que les persones sàpiguen quin és el seu valor personal, que construeixin la seva marca personal. Després definim els objectius i els donem recursos i estratègies per assolir l’objectiu dins del procés de cerca de feina”.

La primera edició d’aquests tallers acabarà el 6 d’abril. La segona edició, per a la qual ja hi ha places disponibles, comença el 18 d’abril. Aquests tallers compten amb el suport i la col·laboració de la Diputació de la Barcelona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *