Continuen obertes les inscripcions per a la marxa solidària contra el càncer

Oncolliga Calella espera una marea de samarretes negres contra el càncer. És la indumentària que portaran les persones que s’uniran a la marxa solidària d’aquest diumenge, amb sortida a les 8.30h des del monument a La Sardana. La inscripció és a canvi d’un donatiu de 10 euros, que inclou també accés als punts d’avituallament, l’esmorzar i entrar en un sorteig de premis cedits per empreses locals. Es poden fer fins divendres al local del carrer Costa i Fornaguera o fent un ingrés al compte corrent que tenen a l’entitat CaixaBank. També abans que s’hi doni el tret de sortida.

La 14a edició de la marxa solidària contra el càncer s’amplia amb un tercer recorregut, més curt, que transcorrerà per un circuit planer de 5 quilòmetres per la façana marítima. També hi haurà el de 8 quilòmetres, que arriba al Far i Les Torretes; i el de 12 quilòmetres, que puja fins a Puig de Popa.

La sortida s’ha avançat a les 8.30h – des del monument a La Sardana del Passeig Manuel Puigvert – per reduir les hores d’exposició al sol i la calor intensa, que sí s’espera faci aquest diumenge.

L’organització ha previst un punt d’aigua i un altre avituallament amb fruita. A l’arribada, un entrepà per a tots els participants, i després el sorteig dels premis cedits per empreses locals.

CARTELL MARXA 20230525

Mònica Bruneri, Maria Pera, Teresa Artigas, d’Oncolliga Calella, han recordat en una entrevista al programa Ona Maresme que tota la recaptació anirà íntegrament destinada a finançar els projectes que l’entitat té a la ciutat per a les persones amb càncer i les seves famílies.

Des d’Oncolliga Calella oferim el servei de psicooncòloga, que té consulta un dia a la setmana al local, i el Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID), que presten també professionals. Tenim material ortopèdic, cadires i  llits articulats que els deixem en préstec; i fem tallers de manualitats i col·laborem amb l’Hospital Sant Jaume per als coixins del cor.

Quan falta un dia i mig per tancar les inscripcions, Oncolliga Calella ha arribat a la meitat de l’objectiu de comptar amb un miler de participants, o superar-lo.

Els qui no ho puguin fer presencialment tenen aquestes opcions:

📌 En línia a www.oncolliga.cat
📌 Ingrés bancari al c/c de CaixaBank ES21 2100 1022 1002 0011 3347 (Referència: marxa solidària, el nom i la talla de la samarreta)

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *