L’Escola La Minerva aprofita les vacances per “posar-se guapa”

Ha decorat la façana de l’entrada a l’edifici amb un mural al·lusiu a la deessa Minerva, que passarà a ser el nou logotip corporatiu del centre. Els treballs de pintura del mural s’estan fent aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa per no interferir en l’activitat docent i també per motius de seguretat. Els ha finançat l’Ajuntament de Calella.

El director de l’Escola La Minerva ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que amb el mural es pretén senyalitzar i fer més visible les instal·lacions, complementant el rètol ja existent. Ramon Llamazares ha explicat que la figura que el protagonitza –una il·lustració de Marina Turró– serà el nou logotip de l’escola i que s’ha acompanyat d’altres elements amb un fort simbolisme. Vinculats tots ells al seu projecte educatiu i valors.

Hi estan reflectides les matemàtiques perquè apareixen números, les llengües amb els llibres o tota l’àrea d’educació física. També hi haurà una pissarra que posarà ‘Benvinguts i benvingudes’ perquè som una escola coeducativa, i els alumnes pintats són de diferents procedències, amb la qual cosa expressem la nostra interculturalitat. A més, la deessa Minerva està en interacció amb els nens i nenes, i tot l’entorn està ple de fulles perquè som Escola Verda

El mural donarà la benvinguda als alumnes el pròxim dimarts, quan tornin de vacances escolars i iniciïn el tercer trimestre ja en plena primavera.

Una època molt esperada al centre, que es caracteritza pel seu projecte vinculat amb l’entorn i la natura i la salut.

La idea d’Escola Verda no és només tenir cura del medi ambient, que també; sobretot treballem els hàbits saludables: dur una vida equilibrada, fer exercici i esport i menjar sa i equilibrat. Per exemple, ara tenim el pla de consum de fruita que promou el Departament d’Agricultura i Ramaderia i estem acollits al pla de consum de llet diari

I entre els hàbits saludables, anar caminant a l’escola. Evitar els desplaçaments amb cotxe a les hores d’entrada i sortida, i en qualsevol moment del dia.

Tenim assignada una sortida sostenible que fan tots els cursos, des de P3 i cada any: es programa una sortida per Calella o fins arribar a Pineda, en bicicleta o caminant

Un missatge de salut i sostenibilitat que pot resultar interessant per a d’altres centres, tenint en compte que a partir de la setmana que ve s’obrirà l’Escola Salicrú a la Fàbrica Llobet-Guri, també a peu de carretera, i a tocar de La Minerva i l’Escola Pia.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Ramon Llamazares, director de l’Escola La Minerva.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *