Contractat un nou pediatra per al CAP de Calella

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que s’ha fet efectiva ja la incorporació d’un nou especialista per al Servei de Pediatria del CAP de Calella. La plaça es trobava vacant des del passat mes de maig i la falta de professionals de l’especialitat ha impedit que s’hagi pogut cobrir amb anterioritat, segons exposa l’organisme sanitari.

La contractació del segon pediatra per al CAP de Calella permetrà que durant l’agost hi hagi almenys un professional de l’especialitat prestant l’atenció. Serà el temps que l’altre disposarà del seu període de vacances. A partir de setembre, hi tornarà a haver dos pediatres i per tant es recuperarà el servei en les seves condicions normals i òptimes.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva recorda que malgrat totes les circumstàncies l’atenció pediàtrica al CAP de Calella està plenament garantida, gràcies també al personal d’infermeria pediàtrica i els metges de capçalera en casos d’urgència. Un extrem que també confirma el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que insisteix en la problemàtica estructural que el sistema sanitari català està patint per la falta de professionals.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat