Es vigilarà el Parc Dalmau perquè no s’hi facin botellons durant la revetlla

IMG_20200528_155410

Calella ha tancat el dispositiu de seguretat per la revetlla. Hi haurà un reforç de la presència policial al carrer durant la nit i es farà una tasca a nivell preventiu i de sensibilització a càrrec d’un equip de 12 informadors cívics que cobriran la platja i el Parc, com a zones de possibles botellons.

El tinent d’Alcaldia de Seguretat i portaveu del Govern, Josep Torres, ha explicat que els informadors cívics es repartiran en dos equips per cobrir tota la zona. La seva funció serà recordar que no estan permeses les aglomeracions així com la resta de mesures de prevenció del contagi. Per exemple, que es manté vigent la obligació de l’ús de la mascareta. També que l’ordenança municipal de convivència i civisme prohibeix el consum d’alcohol a la via pública.

Un grup de vuit que aniran a la Platja Gran i Les Roques, que serà l’única que quedarà tancada; i quatre informadors al Parc Dalmau per evitar possibles botellons.

Les ADF de l’Alt Maresme desplegaran 6 vehicles i una vintena de voluntaris per a les poblacions de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera. Donaran suport a les policies locals i als parcs de Bombers. Des d’Interior s’ha confirmat que més de 2.000 efectius dels Mossos d’Esquadra vetllaran per la seguretat de la ciutadania durant la celebració de la revetlla de Sant Joan.

revetlla segura

Es demana precaució especial amb l’ús de la pirotècnia i la mobilitat, i responsabilitat amb les mesures sanitàries.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista al tinent d’Alcaldia de Seguretat, Josep Torres:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat