Correus redueix a tres hores l’obertura de totes les seves oficines

correus

L’oficina de Correus està oberta només de 9.30 a 12.30h, de dilluns a divendres, mentre duri l’Estat d’Alarma. Els dissabtes tancarà i també altera la prestació d’altres serveis per adequar-se a les indicacions de les autoritats sanitàries per prevenir el contagi del coronavirus.

La limitació de l’horari d’obertura afecta a les 2.500 oficines de la xarxa que l’empresa pública té a tot el territori estatal, i que s’ha pres en constatar la caiguda d’un 70% dels clients des de la declaració de l’Estat d’Alarma.

Mentre duri la situació d’emergència, Correus tindrà operatiu el personal estríctament imprescindible per a la prestació del servei públic, guardant tots els protocols dictats per les autoritats sanitàries.

Quant al repartiment postal, es manté l’entrega a domicili només durant el torn del matí, i se suprimeix el del dissabte. També queda suspesa l’entrega de notificacions, multes i avisos de tot tipus. Correus ha informat que els certificats es deixaran a la bústia i, quan això no sigui possible, ja no serà necessari firmar al PDA. També es deixaran a la bústia tots els paquets que hi càpiguen.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat