El coronavirus obliga a posposar el FESTIMATGE 2020

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

Foto-Film Calella i el comitè de crisi pel coronavirus han anunciat que es posposa el FESTIMATGE 2020, el festival de la imatge de Calella, que s’havia de celebrar entre el 4 i el 26 d’abril, amb una programació tancada d’exposicions i tallers fotogràfics, projeccions de curtmetratges i la tradicional trobada de cinema 9,5.

La dimensió de les activitats previstes i la necessitat de múltiples col•laboracions per tenir-ho tot a punt per al dia de la inauguració fan inviable, a dia d’avui –segons expliquen – mantenir el certamen segons les previsions. No hi ha tancades les noves dates, que esperen anunciar el més aviat possible.

En declaracions a Ràdio Calella TV, el president de Foto-Film Calella, Xavier Rigola, reconeixia a principis de setmana que l’edició del 2020 penjava d’un fil.

No és només el que es veu, sinó tot el que hi ha al darrera. I requereix d’una gran infraestructura que suposaria que el dia 30 de març ja hauriem d’estar a ple rendiment.

El Festival de la Imatge de Calella no és l’únic esdeveniment que resulta damnificat per la crisi del coronavirus. En l’àmbit cultural, i segons ha confirmat el consistori, s’anul•la el Catalunya Break de primavera. En l’àmbit esportiu, a la suspensió de la Volta Ciclista que havia de sortir dilluns vinent de Calella, pendent de noves dates; s’hi afegeixen la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme i el Torneig d’Handbol Ciutat de Calella.

Fins el 31 de març tampoc es podrà celebrar cap casament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *