“Cost de vida”, amb Julio Manrique, obre la programació del nou cicle Escena Calella

Dues històries paral·leles i quatre protagonistes en una obra coral que parla sobre la solitud i les cures. La nordamericana i guanyadora d’un Pulitzer Maryna Majok és l’autora de “Cost de vida”, que aquest dissabte 18 de novembre es porta a la Sala Mozart (21h), inaugurant la temporada de la nova Escena Calella que organitza l’Ajuntament amb l’Associació Promoció Joves Artistes i Músics.

Cost de vida mostra la relació d’un camioner exalcohòlic i sense feina amb la seva dona tetraplègica a causa d’un accident. També la d’un investigador de renom amb paràlisi cerebral i la noia que contracta perquè l’ajudi en el seu dia a dia.

L’obra compta amb una interpretació de luxe formada per Julio Manrique – el nou director del Teatre Lliure –, Anna Sahun, Pau Roca i Katrin Vankova. Sota l’autoria de Martyna Majok i la direcció de Pau Carrió, Cost de Vida va estrenar-se a principis del 2023 al Teatre Lliure i ara està de gira. Arriba aquest dissabte 18 de novembre a la Sala Mozart (21h) dins la programació de la nova Escena Calella.

Entrades anticipades ja a la venda a través del portal entrapolis.com al preu de 15 euros. El mateix dia, serà de 18 euros. Hi ha tarifes especials per a les persones jubilades i els titulars del Passaport Cultural.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.