Creix l’oferta de pisos turístics al Maresme

L’oferta d’allotjament en pisos turístics al Maresme va créixer en 4.982 places durant el 2018, el que suposa un augment del 34%. Així s’indica en l’Informe anual de l’activitat turística de la destinació Barcelona que s’acaba de publicar, i on es fa anàlisi de l’evolució del sector i les tendències de futur. A Calella, aquest tipus d’oferta turística està regulada amb una ordenança que es va aprovar l’abril del 2018. Segons les últimes dades oficials de què es disposen, hi ha 360 pisos de lloguer turístic.

L’oferta d’apartaments turístics va créixer en el període de l’estudi un 36%, el que significa la creació de 130 places noves. Són els augments més importants que es van produir durant el 2018, ja que les places de càmping es van mantenir i les d’establiments hotelers van disminuir un 0,1%.

L’Informe anual de l’activitat turística de la destinació Barcelona també traça el perfil tipus del visitant del Maresme. És un home de 45 anys, provinent d’algun país Europeu – majoritàriament anglès – i que viatja en parella. Acostuma a contractar la seva estada, que és de 7,5 dies, en establiments hotelers.

El 45,5% dels turistes que visiten la comarca repeteix. La seva valoració de la destinació és del 8,3 sobre 10, seguint la mitjana de l’entorn de Barcelona.

Podeu consultar l’Informe anual de l’activitat turística de la destinació Barcelona 2019 clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *