Crida a ampliar la xarxa de comerços de confiança per a la gent gran

L’Ajuntament de Calella crida al sector comercial local a adherir-se al programa d’atenció a la gent gran que es va presentar el setembre passat. Consisteix en col·laborar amb l’àrea de Política Social en la detecció de possibles situacions de risc amb les que es puguin trobar els avis. Les botigues de barri que hi participen estan identificades amb l’adhesiu del nom del programa: Cuida’m.

El col·lectiu de gent gran de Calella pot confiar en les botigues que s’identifiquen amb l’adhesiu del programa Cuida’m. Col·laboren amb l’àrea de Política Social en la detecció de possibles situacions que poden posar en risc el seu benestar o un deteriorament del seu estat de salut. El programa compta amb una quarantena d’establiments adherits, però es vol incrementar la xifra.

“Quan la gent gran veu aquest adhesiu sap que pot confiar plenament en l’establiment. El pacte és que vigilin a la gent gran per si veu canvis en els seus hàbits o en el seu aspecte físic i llavors avisar a Serveis Socials, que activaria el protocol”, ha explicat Margarita Valls, regidora de Política Social, en una entrevista al programa Bon dia.

El Cuida’m es va presentar el setembre passat en el marc de la tercera edició de la Fira de la Gent Gran i engloba tots els projectes que s’adrecen a garantir l’atenció i la cura dels avis i àvies. Per sumar-se a la xarxa de comerços de confiança, cal posar-se en contacte amb les àrees de Comerç o de Política Social

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *