Crida de l’AVAH: necessita un local aquest Nadal on vendre les manualitats dels usuaris de l’Encenall

Aquest any no hi haurà Fira de Nadal i, per tant, tampoc la parada del club social l’Encenall. Ho ha confirmat des de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH), Maria Antònia Pujol, que aquesta setmana ha fet una crida per trobar un local on puguin vendre les manualitats que fan els usuaris. Seria una cessió gratuïta i només per tres caps de setmana del mes de desembre.

Pujol ho demanava aquest dijous al programa La Ciutat, dirigint-se a botiguers o propietaris de locals que estan buits i que es poguessin aprofitar per vendre les manualitats dels usuaris de l’Encenall. Evidentment, en una ubicació com més cèntrica millor.

Nosaltres dèiem al carrer Església perquè és el lloc ideal, però sinó una cantonada. Necessitaríem algun botiguer o propietari ens deixés el local durant tres caps de setmana de desembre per fer-hi la botigueta.

Els que vulguin donar un cop de mà a l’AVAH cedint un local durant les festes de Nadal poden posar-s’hi en contacte al número de telèfon 656 523 639 (Pujol).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *