L’Hospital de Calella ja supera el màxim d’ingressos per Covid de la primera onada

La situació a l’Hospital de Calella en relació al nombre d’ingressos per Covid a la planta de medicina interna supera la de principis d’abril, quan es va arribar a la punta màxima de persones ateses al centre durant la primera onada. Hi havia 41 persones ateses al centre hospitalari, i ara ja n’hi ha 42, segons ha reportat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en les últimes hores. Això és conseqüència d’un allau d’entrades des de principis de setmana: un total de 21 nous ingressos de persones amb positiu per Covid. I això malgrat que hi ha hagut sortides que també s’han comptabilitzat. En concret, 3 defuncions i 11 altes hospitalàries, dins les quals s’hi compten els 4 trasllats fets a d’altres centres i al sociosantari del mateix Sant Jaume. Quant a l’evolució del brot que s’hi va detectar el passat mes d’octubre, no s’han registrat nous casos positius però sí ha crescut el nombre de persones ateses per Covid al recurs com a conseqüències de les derivades. Ara n’hi ha 23, que són 4 més respecte les dades de dilluns– i també s’han de lamentar 3 defuncions.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte d’aquest dilluns 2 de novembre, s’han registrat 12 ingressos i 5 altes, de les quals 2 són trasllats al sociosanitari de Calella. Al centre de La Selva també s’hi ha produït 1 defunció.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius  i en aïllament per la Covid-19 és de 27 persones i 1 està confinada i en quarantena per ser contacte estret.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *