La Fundació Creu Groga organitza la segona edició de la Christmas Family Run

El dia 23 de desembre el Passeig Manuel Puigvert s’omplirà de Pare Noels. Es celebrarà la segona edició de la Christmas Family Run, la cursa popular en la que s’anima a participar disfressat. Una iniciativa organitzada per la Fundació Creu Groga, que convida a fer esport i participar a tota la família.

En una entrevista a Ràdio Calella TV, la coordinadora de projectes de la Fundació Creu Groga, Gemma Vera, ha explicat les dues modalitats de la cursa i les diverses activitats que es faran per amenitzar la jornada.

La intenció de la cursa és generar un ambient esportiu, maco i que es pugui compartir amb la família. Gran part dels nostres nens del club estan convidats també. Tenim dues tipologies de curses, tenim una més competitiva pel quilometratge, que són 5km, i s’ha de fer corrent i llavors tenim l’altre que és d’1km 200m que és més familiar, és més tipus marxa. És per fer-la caminant, per gaudir una estona en companyia. Tenim diferents premis i sorpreses, farem un final de festa, tenim xocolatada, una holi party…

Tot i que no és un requisit indispensable, Vera ha animat a tothom a venir disfressat. La coordinadora de la Fundació ha detallat com es poden apuntar a la cursa, amb inscripcions individuals al preu de 5 euros i de 15 per les famílies. La cursa de 5 km són 10 euros. Les dues tenen un recorregut circular.

És opcional, però sempre diem que per la data, és xulo venir disfressat i, a part de passar una bona estona, la disfressa de Nadal, hi haurà premi per aquells que vinguin millor disfressats, però no és obligatori. Les inscripcions, si no sabem què farem aquell dia o no tenim clar si anar-hi o no, les inscripcions es poden fer el mateix dia entre les 8h i les 9:15h. S’ha de venir una mica abans per recollir el dorsal.

La Fundació Creu Groga s’ha mostrat molt orgullosa de rebre el premi Compta fins a 3 que atorga la Diputació de Barcelona.

És el premi Compta fins a 3, el vam recollir el passat mes de novembre, vaig anar jo precisament, i molt contents i sorpresos, perquè es va presentar el projecte però el presentes sense cap mena de finalitat. Vam rebre el premi institucional, perquè en aquesta convocatòria reben premis les entitats esportives de l’àrea de Barcelona amb una finalitat més social. Tenen l’atorgament de premis institucionals i un el vam rebre nosaltres. Estem molt contents i orgullosos de la nostra tasca.

La Christmas Family Run tindrà lloc el diumenge 23 de desembre a les 10 del matí, amb sortida i arribada a la Piscina Municipal.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la coordinadora de projectes de la Fundació Creu Groga, Gemma Vera.

També podeu veure la roda de premsa de presentació de la cursa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *