Crida per col·laborar amb el mercat solidari de segona mà

Imatge d'arxiu

Una iniciativa benèfica que organitza l’Associació Cívica Capaspre (ACC) i que tindrà lloc el pròxim dissabte 20 d’octubre. Enguany, els diners recaptats es destinaran a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH), a finançar els diversos projectes que es duen a terme en l’àmbit de l’assistència sanitària i social. A dues setmanes perquè se celebri la segona cita de l’any, Maria Antònia Pujol, presidenta de l’ACC, ha fet una crida perquè els calellencs donin objectes per posar-los a la venda. Que estiguin en bon estat i es puguin aprofitar.

Pujol ha recordat que recullen tot tipus d’objectes: des de peces d’abric, atuells de cuina o petits electrodomèstics.

Es poden trobar moltíssimes coses: des d’abrics, gots i plats, decoracions o joguines. No venen res deteriorat. Fins i tot quan hem vengut algun electrodomèstic i ens han dit que no ha acabat de funcionar els hem tornat els diners.

Hi ha tres punts de recollida: Taller Martí (Indústria, 123), Assegurances Massuet (Amadeu, 86) i Arreclat i planxat (Moragas, 72).

Els articles es posaran a la venda a preus molt assequibles, a partir de l’euro. I tots els guanys es destinaran, en aquesta ocasió, a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital.

El mercat solidari de segona mà es farà durant tot el dia, dissabte 20 d’octubre a la Plaça de l’Església.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *