Els Maduixots aconsegueixen la tercera posició en la seva primera participació al Concurs de Castells

Esteve Sebastià ha felicitat la colla altmaresmenca per la seva actuació al concurs i el treball fet prèviament, per exemple, a la plaça de l’Ajuntament de Calella durant la diada de La Minerva. Aquí sí van aconseguir descarregar les tres construccions de la gamma de 7, incloent el 7d7 i la torre de set la primera vegada que ho intentaven. El cap de colla dels Maduixots ha comentat com va anar la jornada castellera a Torredembarra, on es van batre amb altres 11 colles del país. Els de Figueres es van emportar la victòria, ells van ser els únics que van ser capaços de descarregar el 2d7.

Esteve Sebastià ha començat l’espectacular progressió dels Castellers de l’Alt Maresme, a qui alguns mitjans de comunicació apuntaven com a clars favorits per aconseguir la victòria a Torredembarra.

Després d’una bona arrencada de jornada, aconseguint descarregar còmodament el 5d7 i el 7d7 -millor del que ho van fer a la plaça calellenca-; els de la camisa vermella van intentar sense èxit el 2d7, un castell de màxima dificultat i que alguns consideren que té dificultat de 8. El van carregar però es desfer just després d’aixercar l’aleta.

Sobre les sensacions de la jornada, per a la qual van rebre l’escalf de més d’un centenar d’altmaresmencs que van desplaçar-s’hi, i el final de temporada n’ha parlat el cap de colla a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

A continuació podeu escoltar íntegrament la conversa amb Esteve Sebastià.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *