S’enfronta a una multa de 150€ per agresions als seus inquilins okupes

El Jutjat número 4 d’Arenys de Mar ha celebrat avui un judici contra Aurora González, la veïna de Calella que ha iniciat un procés per desnonar les tres persones que continuen ocupant casa seva. Són una parella magribina i un home d’origen guineà, a qui va llogar habitacions per afrontar el pagament de la hipoteca que té contractada pel seu pis del carrer Sant Antoni.

No els vol renovar el contracte de lloguer d’una habitació del pis de la seva propietat però ells es neguen a abandonar-lo, la qual cosa ha desencadenat en un clima de tensió i angoixa que Aurora González ja va denunciar fa setmanes a Ràdio Calella TV. Exposa que l’impedeixen accedir a les zones comunes del pis i que les burles i els insults són continus. Diu que no ha rebut cap tipus d’ajuda ni de la Policia Local, davant els quals ha interposat denúncies; però tampoc dels Serveis Socials.

Aquest matí, Aurora González i la seva inquilina s’han vist als Jutjats d’Arenys de Mar on s’ha celebrat el judici per les acusacions que totes dues van presentar contra l’altre per un delicte agressions. El fiscal li demana 150€ de multa per delictes de faltes lleus a la llogatera, que segons González resideix de forma il·legal.

En una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, la propietària del pis que ara té la condició d’ocupat ha explicat com ha anat el judici i quines perspectives de solució hi veu al seu cas.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *