[CORRECCIÓ] Calella suspèn totes les activitats a l’aire lliure en equipaments municipals

Atenent a les recomanacions de Protecció Civil, l’Ajuntament de Calella ha decretat la suspensió de totes les activitats a l’aire lliure previstes durant la jornada d’avui. Pel moment, aquesta és l’única mesura que s’ha adoptat amb caràcter preventiu pel pas de la pertorbació Glòria, que sí ha tingut incidències destacables en altres poblacions de Catalunya. A Mataró, una persona ha resultat ferida quan se li ha caigut una palmera sobre el cotxe que tenia estacionat al passeig. A Canet de Mar, l’ajuntament ha decretat la suspensió de les classes i ha demanat als pares que recullin els seus fills i filles.

A Calella, i a l’espera de l’evolució del temps en aquestes properes hores, s’ha decidit suspendre les activitats a l’aire lliure, també les que s’havien de fer en equipaments municipals com La Muntanyeta o el Camp de Futbol de Mar. Així ho ha informat el primer tinent d’Alcaldia, Marc Buch, en declaracions al programa La Ciutat.

Totes les activitats a l’aire lliure queden suspeses fent cas a les recomanacions de Protecció Civil, que són evitar sortir al carrer en la mesura del possible i quedar-nos a casa per evitar accidents. I el que fem, sobretot, és demanar sentit comú perquè en dies com avui hem d’evitar riscos i prendre mal.

Protecció Civil de la Generalitat demana molta precaució en els desplaçaments i en les activitats a l’exterior per la possible caiguda de branques, arbres i altres elements estructurals. En el moment de les ratxes més fortes cal evitar aturar-se a prop de murs de tancament o elements similars que poden caure per l’efecte del vent. També cal fixar bé o retirar els objectes que estiguin a l’exterior – en balcons i terrasses – i puguin ser desplaçats per l’aire, tenint especial cura amb els elements de decoració nadalenca que encara puguin quedar. A les zones urbanes cal evitar aturar-se a prop de bastides, tanques o murs inestables mentre durin les ràfegues de vent.

S’ha activat l’alerta del pla INUNCAT per la previsió d’un episodi excepcional de fort onatge. En aquest sentit, es recomana fer cas als tancaments d’accessos a les zones pròximes a la costa i no apropar-se al front marítim.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.