Damià Del Clot convocarà el Consell d’Alcaldes per abordar la realitat dels “menes”

El president del Consell Comarcal del Maresme durant l’entrevista a Mataró Audiovisual

El president del Consell Comarcal del Maresme ha afirmat que la realitat dels “menes” als municipis del territori serà un dels primers assumptes que abordarà el nou govern. I ha avançat que convocarà un Consell d’Alcaldes extraordinaris per acordar una estratègia unitària per afrontar la problemàtica que s’ha generat per l’obertura de centres d’acollida dels menors que han emigrat sols i que estan sota la tutela de la Generalitat de Catalunya.

En una entrevista a Mataró Audiovisual, Damià del Clot s’ha referit als incidents registrats a les poblacions de Canet de Mar i el Masnou, tot acceptant que la problemàtica també esquitxa a d’altres localitats. Ha dit que el portaveu socialista a l’organisme ja va avançar en el ple de constitució que demanaria un monogràfic i ho ha oficialitzat en les últimes hores.

Ens han demanat un Consell d’Alcaldes monogràfic per tractar aquest tema, i serà dels primers que abordarem. Hi ha molts municipis del Maresme que tenen aquesta problemàtica i crec que primer s’ha de tractar amb els alcaldes, que és el que farem.

A banda de la problemàtica dels menes, del Clot ha avançat que les prioritats del nou govern pel mandat són la mobilitat, la seguretat, l’economia i l’ocupació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *