Gran afluència de persones durant la primera franja horària permesa per fer esport i passejar

Foto

A partir d’avui i seguint unes franges horàries, tothom qui ho vulgui pot sortir al carrer a practicar esport de manera individual o a passejar amb una persona amb la qual es convisqui. Després de set setmanes de confinament, aquest matí de 6 a 10 h molts calellencs i calellenques han gaudit d’aquesta nova mesura d’alleujament i han sortit a fer esport o a passejar.

El Passeig de Mar ha estat un dels espais més concorreguts. Des de primera hora del matí s’han pogut veure nombrosos corredors, ciclistes i passejants majors de 14 anys que han aprofitat aquest permís. Aquest vespre de 20 a 23 h, podran tornar a sortir a fer esport de manera individual o a passejar tots aquells que no ho hagin fet aquest matí, seguint les mesures estipulades pel govern espanyol. Després, de 10 a 12 h ha estat el torn de les persones dependents que necessiten ajuda per sortir al carrer i de les persones majors de 70 anys i, a partir de les 12 h, dels menors de 14 anys acompanyats d’un adult. 

La Policia Local, els agents cívics i el personal de Gestvia s’han encarregat d’informar els ciutadans de les franges horàries, així com de les mesures de seguretat i dels trams permesos per a fer esport o passejar. Pel que fa la platja, està oberta però oneja la bandera vermella que prohibeix el bany i la pràctica d’esports aquàtics, ja que encara no es disposa dels serveis mínims que permetin un bany amb les màximes garanties de seguretat.

En les sortides és important mantenir la distància de 2 metres entre persones, evitar tocar el mobiliari urbà i rentar-se les mans quan es torni a casa. L’ús de mascareta és recomanable sempre que sigui possible.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat