Demà arrenca la segona edició dels Vespres Musicals al MUTUR

El Museu del Turisme acull aquest dijous a la tarda la primera activitat de la segona edició dels Vespres Musicals al MUTUR. S’hi dona continuïtat degut a la bona acollida que va tenir l’any passat.

Una activitat pensada per fer mes agradable la visita al MUTUR, tal i com ha comentat la dinamitzadora de l’equipament, Rosa Camacho.

És una activitat que vam començar l’any passat pensada per fer més agradable el que ja és la visita al museu. Poder fer-la sentint una mica de música i prenent una copeta de cava. L’any passat va tenir molt d’èxit. Vam fer agost i setembre, i aquest any hem volgut començar una mica abans, amb el començament de la temporada. No es música en directe, en aquest cas es música ambiental. Hem tingut ‘chill out’, jazz…Una passejada amb música ambiental.

No es tracta d’una visita guiada. Els visitants poden anar al seu aire tot i que s’aconsella fer una visita circular començant per la sala on es parla dels primers turistes, considerants els primers exploradors, que venien amb unes inquietuds molt diferents al turisme que coneixem nosaltres.

El museu està molt ben documentat, pots fer la visita lliurament. Nosaltres convidem sempre a fer un sentit circular. S’inicia a la primera sala on hi han els que considerem els primers turistes que eren els primers exploradors i que et situa als inicis del turisme. L’altra visita a la sala del turisme i després continuar a la sala de Calella. Convidem al visitant a que vagi al seu aire.

Si esteu interessats en anar-hi, només cal que hi sigueu a 19.00h. De cara al mes d’agost s’han programat altres Vespres Musicals els dies 2, 16 i 30.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *