Demà dissabte l’Escola La Minerva farà jornada de portes obertes

maxresdefault

És un escola verda de doble línia i la jornada servirà per respondre tres preguntes bàsiques per als pares. Qui són, què fan i com ho fan.

minervaUn nou equip directiu porta l’escola des de l’inici d’aquest curs, i el seu principal repte és aconseguir que els alumnes, un cop completin l’estada al centre, no només hagin assolit les competències bàsiques que requereix el sistema educatiu, sinó que a més siguin hàbils en les noves tecnologies, usuaris crítics dels mitjans de comunicació, i compromesos amb el Medi Ambient.

El director de La Minerva, Ramon Llamazares, ha explicat que les famílies que hi vagin podran escollir entre fer primer una visita guiada pels mateixos mestres o visitar les instal·lacions per lliure. I a les 12 del migdia es farà una xerrada a la biblioteca on s’informarà de tot el projecte educatiu.

Llamazares ha comentat quin enfocament es dóna a la jornada de demà. “Ofertem 50 places d’Educació Infantil. Sobretot la jornada va molt encaminada no només a mostrar la nostra gran escola -que és molt bonica i convido a tothom a visitar-la- sinó també el nostre compromís educatiu amb les famílies que ens donin la confiança de matricular els seus fills i filles al nostre P3“.

ceip-escola-la-minervaRamon Llamazares ha valorat l’oferta educativa que hi ha a la ciutat com un privilegi perquè així les famílies tenen més d’una opció, tot i que, evidentment, ha defensat la seva escola com la millor opció. “Penso que està molt bé que a Calella hi hagi 4 escoles, dues de públiques i dues de privades-concertades. Penso que és positiu perquè les famílies tenen el privilegi de comparar i escollir quina creu que pot ser la millor opció a l’hora d’escolaritzar els seus fills/es a l’escola depenent de les diferents filosofies o característiques de cada família. I jo penso que si venen i ens escolten, i veuen la nostra proposta, els agradarà moltíssim. La Minerva ha avançat molt.  No té res a veure la Minerva de quan vaig arribar fa 10 anys amb la Minerva que tenim ara“.

A la visita del dissabte també es podrà visitar l’hort que hi ha al centre, i es podrà veure el nou color amb què s’ha pintat la biblioteca i les columnes, a més d’alguns despatxos i aules, per fer l’espai és alegre i atractiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *