El “Vine al teatre amb l’escola” porta aquest curs un espectacle musical en anglès

obra

Els escolars de Calella tenen l’oportunitat d’assistir aquests dies a la representació teatral de l’última òpera que va composar Wolfgang Amadeus Mozart i que la companyia Alehop Produccions ha adaptat per al públic infantil i familiar, introduint en la història un conte de titelles. Els protagonistes de “The Magic Flute” combinen el català i l’anglès en les cançons i els textos, ampliant així els elements d’interès d’una iniciativa que l’àrea de Ciutadania i Cultura de l’Ajuntament de Calella va posar en marxa fa tres cursos.

L’ocellaire Papageno reclama l’ajuda dels nens i nenes del públic perquè el príncep Tamino aconsegueixi alliberar la filla de la Reina de la Nit, i els dos enamorats visquin per sempre junts.

La interacció amb el públic és un dels forts de l’espectacle The Magic Flute que es representa aquests dies a la Sala Mozart per als nens i nenes dels col·legis de Calella, en una nova edició del Vine al teatre amb l’escola que impulsa l’àrea de Ciutadania i Cultura.

La companyia Alehop Produccions presenta la història de l’òpera de Mozart, introduint-hi les titelles, adaptada al públic infantil i on les melodies es canten en català i en anglès. “Volien practicar l’anglès que estan aprenent a l’escola i seguir així el fil de tota una obra musicada”, ha explicat Albert Doz, qui fa el paper fa el paper de l’ocellaire Papageno i és el director de la versió anglesa de La Flauta Màgica, un espectacle apropiat per complementar el treball que els alumnes fan a classe perquè aporta elements pedagògics i inculca valors com l’ajuda, l’amistat o l’estima.

En acabar, els actors deixen que els petits els facin preguntes. “Per exemple com aconseguir que surti fum o per què fem l’obra en anglès ja que ells es troben més còmodes amb el català”, ha explicat Doz.

Amb The Magic Flute, la companyia Alehop Produccions ha girat per tot Catalunya. A Calella, avui divendres s’acomiadaran havent fet sis passis de l’obra a la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat