Demà divendres es fa el sopar i revetlla d’aniversari de l’Escola de Música Can Llobet

És la celebració més lúdica de totes les que ha organitzat l’entitat al llarg de l’any per commemorar els seus 20 anys ensenyant música a petits i grans.

Al sopar calia haver-s’hi apuntat prèviament i les places ja són tancades. Però la revetlla posterior és oberta i amb entrada lliure a partir de dos quarts d’11 de la nit. Hi haurà música en directe amb artistes vinculats a Can Llobet. Lourdes Bartrolí: “Tindrem dos grups. Un és Mots, que va créixer a la nostra escola, eren alumnes nostres. Van estar durant tres anys fent la seva música i versions i demà es retroben per fer de teloners d’un altre grup, que ens farà tot el ball i festa fins que acabi“.

L’endemà de la revetlla, com que l’Escola de Música forma part del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, professors i alumnes participaran de tot un cap de setmana musical al palau Sant Jordi de Barcelona. “Pels 50 anys de celebració del SICC anem al palau Sant Jordi a fer una trobada amb 2.500 nens que cantaran un parell de cantates amb els grans i orquestra en viu. Dissabte i diumenge al matí hi ha jornada i a la tarda és quan es fa el concert. És un non-stop d’actes molt grans i l’endemà just de la revetlla tenim aquesta moguda tan gran, i no només a Calella sinó a Catalunya com a país hem de treballar perquè la música tingui el paper que es mereix“.

El 27 de maig faran la clausura dels «moments musicals», on faran un concert conjunt les diferents escoles de música de la comarca. I a la tarda del mateix dia, i el 28, participaran al «moments de flors». I l’11 de junys celebraran a la Sala Mozart el concert de final de curs.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Lourdes Bartrolí, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *