Demà es coneixerà el guanyador del Trofeu Carpinell

Captura de 2016-08-26 18:51:29

A les 11 del matí es dóna el veredicte públic del Jurat Qualificador del Trofeu Carpinell que organitza FotoFilm Calella.

Hi ha hagut més de 30 participants que competiran amb 100 fotografies en aquesta modalitat de tema Calella, que va néixer emmarcada dins el Trofeu Torretes de Fotografia i que des de la mot del regidor Carpinell que té entitat pòpia.

El Trofeu Carpinell consisteix en premiar una obra que tingui com a tema la ciutat de Calella. Josep Maria Colomer, responsable de la secció de fotografia, ha comentat l’alt nivell de participació al trofeu. “Ja fa un parell d’any que el trofeu Carpinell està dintre la Federació Catalana de Fotografia. És un concurs que en aquests moments puntua també per la classificació dels socis de la Federació i això potser fa que hi hagi un augment en la participació. Aquest any tenim al voltant d’un centenar de fotografies“.

Josep Maria Colomer ha explicat que demà hi haurà tres jurats que buscaran el veredicte final. “Venen dos jurats de la Federació i n’hi haurà un altre que és d’aquí Calella com fem sempre, perquè hi hagi una opinió de la nostra població i sigui una mica el contrapes de les declaracions més aviat tècniques dels altres membres del jurat“.

L’Ajuntament hi col-labora i FotoFilm organitza el concurs. Les fotografies guanyadores van al Museu-Arxiu Municipal i l’autor premiat amb el Trofeu Rafel Carpinell realitza la portada del programa de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita del mes de Juny, ja sigui amb la fotografia guanyadora o bé amb alguna altra obra creativa.

Pel fet que Rafel Carpinell va ser responsable de la Fira de Calella i l’Alt Maresme durant anys, FotoFilm entrega sempre el premi dins els actes de la Fira. El Trofeu Carpinell s’han convertit en un clàssic dels concursos fotogràfics que organitza FotoFilm i hi participen autors calellencs, de les rodalies i també d’altres zones del país. Les obres s’exposen en un dels estands de l’entitat dins el recinte firal i durant tots els dies de la Fira.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat