Neix l’Associació de Veïns Calella Centre

Manuel García als estudis de Ràdio Calella
Manuel García als estudis de Ràdio Calella

Avui s’ha registrat una nova entitat a Calella. És una Associació de Veïns que porta per nom «Calella Centre» tot i que els seus impulsors li atribueixen tota la ciutat com a àmbit d’actuació.

Un grup de veïns es va ajuntar fa uns mesos per comentar aquells temes que els preocupen de la ciutat de Calella. Van decidir organitzar-se formalment com Associació de Veïns. Després d’un temps de creació administrativa, avui mateix s’han pogut registrar com a entitat.

Manuel Garcia Carmona és el president de l’Associció de Veïna Calella Centre i ha explicat que es dedicaran a gestionar les preocupacions veïnals en qualsevol àmbit, però sobretot civisme i convivència. “Hem trigat una mica pels Estatuts i demés, però aquí estem. Els objectius, evidentment, els marcaran els propis socis i veïns, però si que, en principi, la impressió que tenim  és que l’aplicació de les ordenances de civisme és la base fonamental que recull una mica la inquietud majoritària dels ciutadans de Calella“.

Amb els estatuts aprovats i el NIF concedit, avui mateix s’han registrat com a entitat, s’han presentat per escrit a l’alcaldessa Montserrat Candini, a qui li han demanat una reunió, i també s‘han presentat al conjunt de grups polítics municipals. També faran extensiva la presentació a entitats socials, culturals i esportives i a la ciutadania en general i començaran a treballar, en primer lloc, buscant un espai físic on poder-se trobar. Garcia: “Primer haurem de tenir amb l’alcaldessa, que penso que és la més important perquè un dels temes que demanarem serà un local. Nosaltres, com associació de veïns, estem declarats d’utilitat pública, i també ens donarem d’alta a la CONFAVC (Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya) -això és molt important- i a partir d’aquí començarem a treballar sempre en funció del que marquin els propis socis i veïns de la ciutat“.

Manuel Garcia creu que aquesta és la primera associació de veïns que existeix formalment a Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat