Nova edició de la cursa Maresme 5K, demà a Calella

Arrencarà al Monument de la Sardana a les 19:30h. El circuit organitzat per Gesport compta aquest any amb una novetat: l’ús de xips que cronometraran als participants de forma electrònica.

Ho ha explicat Manel Vicente, director de Gesport, en una entrvista a l’Info Vespre.

Normalment fèiem el cronometratge manual. És una cursa popular, una ‘paxanga’ en la que pot participar-hi tothom, una festa esportiva, res professional, però per facilitar les feines organitzatives i per donar una mica més de qualitat, aquest any hem innovat en posar-hi també el xip. És un cronometratge que es fa de manera electrònica, posant un xip a la sabatilla que donem la organització, o si ja es té en propietat, i que acostumem a fer a les curses més importants que fem al llarg de l’any. Són dues curses populars, una que fem aquí Calella i l’altra que fem a Arenys / Canet el proper 22 de setembre. La finalitat d’aquest esdeveniment sobretot és recollir diners per la causa solidària, per la Fundació Miquel Valls.

La participació serà similar a la que hi ha cada any. Hores d’ara, hi ha inscrites unes 200 persones.

Tindrem prop de 200 participants. És una prova popular que es fa al vespre, diferent de moltes que es fan al matí. La participació és similar a la que hi ha cada any, gairebé 200 persones que participaran, amb sortida a les 19:30h. En principi, es calcula que tothom hagi arribat a les 20:15 i, per tant, a les 20:30h fins i tot ja haurem donat els trofeus i no només als primeres classificats, sinó que tothom que acabi la prova tindrà la tradicional bossa del corredor en la que aquest any també hi ha uns mitjons commemoratius amb el símbol de l’ELA.

Tot i que està tancat el formulari d’inscripció online, encara hi ha una última oportunitat per apuntar-se de forma presencial una estona abans de la cursa: de les 18:15h a les 18:45h. A la mateixa hora serà la recollida de dorsals.

Gesport organitza també una segona edició del Maresme 5K a Arenys i Canet el dia 22 de setembre.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Manel Vicente, director de Gesport.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *