Desallotgen un campament il·legal a Pineda de Mar

Imatge: Ràdio Pineda

L’Ajuntament de Pineda ha desallotjat un campament il·legal assentat al carrer Llevant de la població, on vivien 7 famílies des de feia mesos. Els treballs de desallotjament i de neteja del solar es van fer ahir al matí sota la supervisió dels cossos de seguretat de Mossos d’Esquadra i de Policia Local.

Al solar, brut, ple d’andròmines i vegetació, s’hi va declarar un incendi el passat 21 d’agost que va fer saltar totes les alarmes, i que va posar en risc la vida de les persones que l’ocupaven, l’aparcament de vehicles de les veïnes i dels veïns del carrer Llevant, així com els habitatges més propers al solar.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i en un vídeo publicat a xarxes, ha dit que l’ajuntament ha estat treballant al llarg de molts mesos amb discreció.

Durant molts mesos hem estat treballant amb discreció per poder fer aquest aixecament en un espai on convivien algunes famílies on hi havia un risc real d’incendi com vam poder veure el 21 d’agost. Des de l’administració hem fet aquest aixecament de la mà de la propietat i en coordinació amb Mossos d’Esquadra, policia local, i els serveis tècnics i socials de l’ajuntament.

L’alcalde de Pineda de Mar ha fet un crida perquè els ajuntaments tinguin més eines per a poder actuar en situacions d’urgència com aquesta.

Faig una crida i demano ajuda perquè els ajuntaments puguem tenir eines suficients per poder actuar en situacions d’urgència com aquesta, que es poden complicar i que poden posar en perill la salut i la vida de moltes persones.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *