L’Atsoc vendrà un vi commemoratiu del musical “Boig per tu”

vi_boig

Al seu nou local del carrer Sant Joan -cedit temporalment per l’Ajuntament-, l’Associació de Teatre Solidari de Calella (Atsoc) ultima els preparatius, gairebé a contrarrellotge, de l’estrena del musical “Boig per tu” amb cançons de Sau pel dijous 5 de desembre a la Sala Mozart. La companyia està molt il·lusionada amb la seva nova producció i amb l’impacte que tindrà entre el públic, ja siguin seguidors del mític grup de Carles Sabaté i Pep Sala com joves que el descobriran. La finalitat serà recaptar fons per destinar-los a causes solidàries i aquest any els beneficis es destinaran novament a La Marató, dedicada a les malalties minoritàries. Serà a partir de la venda d’entrades, que va a bon ritme, i de productes de marxandatge. Aquest any, com a novetat, tindran una producció limitada d’ampolles de vi commemoratives de l’espectacle.

El vi commemoratiu del musical Boig per tu que es vendrà al preu de 5 euros. Es podrà comprar a partir del dia de l’estrena, tal com han explicat Josep Grima i Joan Bachs, els directors del muntatge, aquest matí al programa La ciutat.

Cada any hem venut merxandatge però aquest any consideràvem que havien de fer una cosa diferent que estigués d’acord amb l’ambient festiu i alegre; per això, a banda de les samarretes, hem fet una edició molt limitada d’ampolles de vi amb el logo de ‘Boig per tu’.

L’equip artístic i tècnic intensifiquen els assajos aquests dies a la Sala Mozart. Ho fan amb el decorat pràcticament muntat. La història transcorrerà en una guingueta de platja i amb això es vol impregnar l’ambient de festa, alegria i màgia.

Per a l’atrezzo, l’Atsoc ha comptat amb la col·laboració d’Estrella Damm, que els ha facilitat més de 170 caixes d’ampolles de cervesa.

Tot passarà en una guingueta de platja, en un ambient festiu (…) Ens van fer arribar 176 caixes, amb unes 1.500 ampolles de cervesa, que ara les tenim allà. Des d’aquí, agrair a Estrella Damm la seva col·laboració.

Les ampolles estan buides i la companyia les guarda al seu nou local del carrer Sant Joan, que els ha cedit temporalment l’Ajuntament de Calella per facilitar-los les feines del muntatge. En aquest sentit, els directors del musical han agraït les múltiples col·laboracions que els ajuden a tirar endavant l’espectacle.

L’estrena serà el dijous 5 de desembre a la Sala Mozart. No s’aventuren a confirmar assistències però sí asseguren que ho tindrà tot per ser “especial”.

“Estem en ello”. I aviso que si ve ell, no vindrà sol. Estem intentant que l’acompanyi molt gent. Compra les entrades pel dia 5 de desembre.

Com ja va informar Ràdio Calella TV fa uns dies, el musical presentarà un elenc molt jove -amb molts actors que s’estrenen dalt de l’escenari- però un equip de més d’una cinquantena de persones, entre l’artístic i el tècnic, els que s’encarreguen de la venda d’entrades o que es cuidaran dels espectadors a sala. La producció té un cost d’aproximadament 10.000 euros.

Boig per tu és una obra original escrita per Joan Gallart, Ricard Reguant i Pep Sala, amb la direcció musical de Laura Contreras i la coreografia a càrrec d’Aída del Cid.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat