Desarticulada una organització criminal que distribuïa cocaïna al Maresme

Font: Policia Nacional

La Policia Nacional ha desmantellat una organització criminal que distribuïa cocaïna en localitats de Barcelona i Girona i ha detingut a 27 persones de les quals 16 ja han ingressat a presó per ordre judicial com a presumptes autors de delictes contra la salut pública, blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal.

La Policia Nacional va iniciar la investigació fa un any després de detectar una xarxa de distribució de cocaïna a Badalona i fa uns dies va procedir a realitzar, de manera simultània, 19 registres en domicilis i locals comercials de les localitats de Badalona, Mataró, Les Franqueses del Vallès, Vic, Arenys de Mar, Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna.

En el registre, els agents van intervenir 10,636 quilograms de cocaïna, 408 grams de cristall, 180 quilograms de hachís, 1.715 grams de marihuana i 22.495 grams de substància de tall. A més, també van ser intervinguts 530.000 euros en efectiu així com 22 vehicles habilitats i utilitzats per emmagatzemar i distribuir la droga. També es va localitzar una premsa hidràulica, 16 balances de precisió, 98 telèfons mòbils i diverses tauletes i ordinadors.

L’organització criminal tenia el seu centre d’operacions a Badalona, des d’on distribuïa a les diferents localitats i proveïa a diversos grups connectats amb ells.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.