Marc Parrot obre el NEC 2020 amb un doble concert aquesta nit

Aquest vespre el cantant i compositor Marc Parrot obre una nova edició del festival Nits d’Estiu Calella, en una versió diferent. I és que degut a les limitacions d’espai imposades pel govern, enguany es faran dos passis de cadascuna de les actuacions per controlar els aforaments i es desinfectaran totes les cadires i lavabos entre passi i passi. Així mateix a l’entrada del recinte hi haurà un dosificador de gel hidroalcohòlic.

Marc Parrot obrirà el NEC amb el seu espectacle Refugi.

Serà aquest vespre amb un doble concert. La primera sessió serà a les 8:30 i la segona a les 22.30 h. Les entrades encara es poden comprar al portal entrapolis.com

En aquesta nova faceta de cantautor intimista, l’artista ha volgut anar més enllà per gestar un directe “amb contacte directe amb la gent”. És per això que les actuacions en viu del músic tenen com a escenari principal un habitatge de lona i fusta al voltant del qual el públic pot gaudir dels temes amagadissos de Parrot.

A més enguany la proposta musical del NEC es complementarà amb una oferta gastronòmica i de vinoteca. Ho ha explicat el promotor musical Marcel Pla.

Aquest any s’estrena un nou servei de restauració on es podran degustar tapes, entrepans d’autor… el que volíem fer és un pas més i innovar en un nou NEC.

Les entrades per tots els concerts del NEC ja es poden adquirir a través de promocioartistesimusics i els dimecres, de 18.00 a 21.00 h, a taquilla de la Sala Mozart. També es podran comprar el mateix dia a les taquilles, dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *