Desconvocada la vaga indefinida dels examinadors de trànsit

Els examinadors de trànsit han desconvocat avui la vaga indefinida que va començar aquest passat juny. Tot i així, mantindran aturades parcials al setembre tots els dilluns, dimarts i dimecres de cada setmana a partir del dia 4, com ja van fer al juny i juliol.

Ho han fet per la falta d’acord amb la Direcció General de Trànsit i per no perjudicar als ciutadans. En el seu lloc, convocaran aturades tots els dilluns, dimarts i dimecres de cada setmana a partir del 4 de setembre –com ja van fer al mes de juny i juliol.

La postura adoptada per majoria va ser convocar vaga indefinida amb la finalitat de provocar la resolució del conflicte però davant lesdemandes dels ciutadans, el comitè de vaga ha cambiat l’estratègia de vaga, explica l’associació d’examinadors de trànsit en un comunicat. Justifican la desconvocatòria de vaga indefinida per “responsabilitat” amb la ciutadania. “Amb la finalitat que empreses i alumnes puguin treballar almenys alguns dies.

Tot i així les autoescoles segueixen igual o més afectades perquè les obliga a enfrontar-se entre elles.

El problema es que la perfectura de trànsit de Barcelona divideix les poblacions en grups d’autoescoles. Cada grup te un calendari en funció de l’antiguitat de les autoescoles. Amb la qual cosa hi haurà empreses que podran examinar més que altres en funció del calendari que tingui el seu grup.

En el cas de les autoescoles que els toqui examinar-se dilluns, dimarts o dimecres els serà impossible i això crearà una confrontació amb les que els toqui els dijous i divendres que sí podran assegurar als seus alumnes que podran pujar a examen.

Està previst que demà la DGT emeti un comunicat on s’exposin els nous calendaris i alguna novetat en quant a aquesta desconvocatoria de vaga.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *