Desembarcament de Podem Catalunya per celebrar els dos anys del Cercle Podem Calella

Joan Giner, arxiu

Els membres del Cercle Podem Calella celebren aquest proper diumenge el seu segon aniversari amb presència a la ciutat. Destacats dirigents del partit morat a Catalunya participaran en una trobada ciutadana a partir de les cinc de la tarda.

Serà una trobada ciutadana i a la qual hi participaran destacats membres de Podem Catalunya com ara el seu Secretari General i diputat per Catalunya Si que Es Pot, Albano Dante; o el també diputat per Catalunya Sí es Pot i Secretari de Política de Podem Catalunya, Joan Giner.

A la trobada, que es farà a partir de les cinc de la tarda al restaurant La Gàbia, també està previst que hi assisteixin el portaveu de Podem Vivenda Digna, Rafael García; el regidor a l’Ajuntament de Lloret de Mar i responsable de Sanitat de Podem, Paulino Gracia; Laura Haba, que és Secretària de Municipalisme de Podem Catalunya; Gertrudis Conde, de l’Àrea de Cultura de Podem Catalunya i el coordinador d’EUiA al Maresme i regidor d’ICV-EuiA a Pineda de Mar, Marcos Ortega.

La celebració del segon aniversari del Cercle Podem Calella arriba després de la polèmica i desavinences públiques entre dos sectors del partit a la ciutat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *