Desitjant estrenar la nova escola

Albert Perarnau, divendres

L’AMPA del Salicrú desitjaria que s’accelerés el procés de construcció de la nova escola i es poguessin estrenar les instal·lacions de la Fàbrica Llobet-Guri quan abans millor. Els terminis d’execució del projecte i del conseqüent trasllat encara no estan concretats a l’espera de la licitació de les obres per part de l’administració catalana, un tràmit que la tinent d’Alcaldia Parella deia a principis de mes que s’havia de resoldre “en les pròximes setmanes”.

El portaveu de l’AMPA de l’Escola Salicrú, Albert Perarnau, ha exposat els dubtes i la inquietud que tenen els pares i mares del centre respecte el ritme en què s’executarà el projecte de la nova escola.

“Quan es va iniciar el projecte, no sé si era el compromís però, el que ens va dir l’Ajuntament era que el curs 2016-17 estaríem a la nova escola. Després es va moure a ‘durant el curs 2016-17’ però ara no tenim clar que fins i tot el curs vinent es faci el trasllat. Queda molta obra per fer i veiem que no s’avança”, exposa Perarnau.

Confirma que des de l’ajuntament se’ls manté informats dels passos que se segueixen i de l’estat en què es troba el projecte, tot i admetre que voldrien rebre notícies en la línia d’una resolució més immediata.

Perarnau assegura que les instal·lacions actuals no són adients per a l’educació dels alumnes i la feina que desenvolupa el professorat. “No hi ha aula d’informàtica o és molt precària i el gimnàs és petit. En general, l’escola s’ha anat envellit i, a més, no se n’ha fet el manteniment perquè teòricament era provisional fins a trobar-ne una ubicació nova. El que passa és que l’impàs entre una cosa i l’altra s’ha anat allargant”, apunta el representant de l’AMPA.

Des de l’AMPA del Salicrú es posa en valor la qualitat del projecte educatiu del centre i de l’equip de docents que el tiren endavant.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *