Detectat un brot de Covid amb 8 positius al sociosanitari de Calella

Exterior del sociosanitari de l’Hospital Sant Jaume de Calella

Nou brot de Covid al recurs sociosanitari de l’Hospital de Calella. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que hi ha 8 residents de la unitat de llarga estada que han donat positiu a la prova de detecció del coronavirus, i que la majoria són asimptomàtics o presenten simptomatologia de caràcter lleu. També han donat positiu 3 dels professionals que hi treballen. Segons s’apunta des de l’organisme, l’origen del brot seria un pacient de la unitat que va començar a presentar símptomes compatibles amb la Covid el passat diumenge. Arran d’aquest cas es va cribrar als 26 usuaris del recurs de llarga estada.

A conseqüència del brot detectat, des d’aquest dimarts s’han restringit les visites al sociosanitari i la unitat ha quedat totalment aïllada. Des del centre ja s’ha informat als familiars dels pacients hospitalitzats i en els casos més excepcionals serà el personal sanitari qui decidirà permetre l’accés.

A la resta de l’hospital es manté, de moment, el règim de visites en dues franges horàries, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h de dilluns a diumenge i amb un sol acompanyant.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que la direcció del centre està seguint els protocols dictats pel Departament de Salut i s’està fent un seguiment dels positius i vigilant de prop l’evolució de totes les persones hospitalitzades.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *