Dia d’Oscar al Calella Festival de Cinema

demoledor-e-impactante-debut-de-lazslo-nemes_571145

Un equip de futbol femení a Tanger Gool, un Oscar per a El hijo de Saúl, la secció Low Cost amb El Destierro i, el terror de qui ningú s’escapa amb Tiburón

El dimarts tornarà la Secció oficial de llargmetratges Low Cost, gratuïta i a les 6 de la tarda, amb la pel·lícula Tanger Gool.
Fátima treballa a Arej, una associació de Birchifa, Tanger. Una tarda coneix a l’equip de futbol femení local i decideix ajudar-les organitzant un partit amb un equip europeu a la ciutat.
Es projectarà a la Sala Mozart.

I en la secció Premiats de l’any es projectarà El hijo de Saúl. Una pel·lícula que va rebre l’Oscar i el Globus d’or a la millor pel·lícula estrangera, com també, el Gran premi del Jurat de Cannes.
Aquesta història es situa L’any 1944, durant l’horror del camp de concentració d’Auschwitz, un presoner jueu hongarès anomenat Saul, membre dels ‘Sonderkommando’ -encarregats de cremar els cadàvers dels presoners gasejats i netejar les cambres de gas-, troba certa supervivència moral tractant de salvar dels forns crematoris el cos d’un nen que pren com el seu fill.
Tindrà lloc a les 8 del vespre a la Sala Mozart amb un preu de 4 €.
En aquesta jornada es tornarà a fer un film dins la Secció oficial de llargmetratges Low Cost.
En aquest cas serà El Destierro. Parla d’en Teo que és destinat a un minúscul fortí de vigilància, situat en un fred i inhòspit paratge, un cop allà, coneixerà al seu nou company, Silverio, amb el qual haurà de conviure els sis llargs mesos que ha de complir en aquell destí. Des del primer moment el caràcter oposat d’aquests dos homes provocarà les primeres friccions, accentuades, per com n’és de reduït el lloc on han de sobreviure.
El passi serà a la Sala Mozart, a les 8 del vespre i de manera gratuïta.

I, finalment, a les 10 de la nit, dins el Beach Festival, es mostrarà Tiburón.
En la costa d’un petit poble de l’Est dels Estats Units, un enorme tauró ataca a diverses persones. L’alcalde es nega a tancar les platges i a difondre la notícia, per temor als nefasts efectes que aquest fet podria tenir sobre el negoci turístic. Però un nou atac del tauró posa fi a la vida d’un banyista. Quan el terror s’apodera de tots, un veterà caçador de taurons, un oceanògraf i el cap de la policia local s’uneixen per capturar a l’esqual.
La projecció gratuïta es farà al Xiringuito 9.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat