La companyia Teatre al Detall de la calellenca Txell Botey estrena espectacle per a nadons

Txell Botey i Xavi Idàñez, de la companyia Teatre al Detall, acaben d’estrenar nova producció teatral adreçada a nadons i a infants de fins a 3 anys. Una adaptació del conte “El núvol gris, gras i gros” que van representar i estrenar a les escoles bressol de Maó, amb motiu del festival de teatre que se celebra a la ciutat menorquina. Esperen portar-la aviat aquí, i qui sap si fer alguna funció per al públic calellenc.

Han entrat en el món del teatre per a nadons. L’actriu calellenca Txell Botey i Xavi Idañez, de la companyia Teatre al Detall, acaben d’estrenar a Maó l’obra El núvol gris, gras i gros.

teatre al detall 2Concebut per captar l’atenció de nens i nenes de fins a 3 anys, l’espectacle té una durada de només 25 minuts i adapta els elements teatrals a la capacitat sensorial del públic.

“Es basa molt en el teu to de veu, la música -que és un dels elements que teníem clar que hi havia de sortir- i cançonetes; aspectes que els criden l’atenció. Després hi apareixen titelles i juguem amb confettis. És tot molt dolç i tendre”, ha comentat Botey.

 

Teatre al Detall no havia treballat fins al moment per aquest públic petit, però sí per a infants. De fet, va ser un encàrrec del Festival de Teatre de Maó, i la parella d’actors va representar-lo a les escoles bressol de la ciutat menorquina.

En paral·lel, estan preparant una nova producció teatral per al públic infantil, col·laborant amb el mateix equip que va donar forma a L’Endrapasomnis. Un èxit de la companyia de l’actriu calellenca, que continua girant i suma més de 130 funcions.

“Repetim i la música és de La Tresca i la Verdesca, Joan Maria Segura a la direcció, i el text una adaptació del conte d’una autora anglesa a càrrec de Jordi Palet. A l’escenari hi serem el Xavi Idañez i jo mateixa; però encara no sabem si serà de titelles. El que està clar és que serà molt imaginatiu i puc dir que passarà a la Xina”, ha anunciat l’actriu.

No n’ha fet públic el nom, però sí que l’estrenaran el març del 2017, i amb ell esperen donar un respir a l’espectacle de titelles L’Endrapasomnis, que haurà complert ja tres anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.