Dilluns 19 d’octubre és el Dia Internacional del Càncer de Mama

far

Oncolliga Calella ha preparat diverses iniciatives perquè no passi per alt a ningú. La més visible a ulls de tothom és que el Far tornarà a estar il·luminat de color rosa. Però també han preparat una xerrada i un taller de teràpia del riure per dilluns mateix.

El primer acte previst per dilluns és una xerrada pensada per explicar gestionar les emocions de manera positiva, a càrrec de David Domínguez, couch i formador de la bona educació. N’ha parlat Maria Pera, responsable d’Oncolliga. “Quan et donen una mala notícia, com que tens un càncer costa molt de trobar-hi la positivitat. Però a  vegades pots pensar que, dins de tot, no ha anat tan malament. En David Domínguez ens ensenyarà com gestionar-ho positivament“.

Tot seguit la terapeuta Tinixara Moreno farà un taller de Teràpa del Riure, tal com ha fet ja en altres ocasions per Oncolliga, sempre amb molt èxit. Tot plegat es farà a la Cooperativa l’Amistat a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Maria Pera ha explicat que totes les accions es fan sempre pensant en positiu, per ajudar a superar mals moments amb un somriure. “A vegades hi ha gent que diu que no vol venir a Oncolliga a parlar de malalties. Però del que menys es parla és de malalties. Si ve una persona malalta mirem d’animar-la i muntar-ho positivament i amb optimisme. Ens ho hem de passar bé i no pensar tant en aquestes coses“.

I quan es faci fosc caldrà mirar al Far de Calella, que estarà il·luminat del color del llaç que simbolitza la lluita contra el càncer de pit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat